Voordelen van een permanente make-up eyeliner

| by admin

Wat is een permanente eyeliner?

Een permanente eyeliner of eyeliner tattoo voor de ogen is make-up rond de ogen die zeer lang blijft zitten. Je kan de permanente make-up vergelijken met een tatoeage die voor enkele jaren blijft. De inkt wordt aan de hand van een speciale naald tot diep in de huid ingebracht.

Bij Metamorfoza gebruiken wij speciale pigmenten, deze zorgen ervoor dat jouw permanente eyeliner ook echt blijvend is. De make-up wordt niet op de huid rond de ogen maar in de huid aangebracht. Op die manier kan deze er niet worden afgewassen maar zal langzaam verdwijnen naarmate de tijd verstrijkt

Voordelen van een permanente eyeliner

We hebben heel wat goeie redenen om te kiezen voor een eyeliner tattoo. Hier staan enkele onder:

  • Gaan zwemmen, sporten of eens naar de sauna gaan is geen probleem want de make-up loopt niet uit.
  • Slaap gerust wat langer, vanaf nu is vroeger opstaan om lijntjes te tekenen verleden tijd.
  • Een regenachtige dag? Dankzij onze permanente make-up krijg je nooit meer een uitgelopen eyeliner.
  • Maak je geen zorgen tijdens een avondje stappen over je make-up.
  • Geen frustraties meer wanneer je eyeliner niet goed werd getekend, opnieuw beginnen hoeft dus niet.
  • Het is beter voor je ogen dan dagdagelijks een potloodlijn te trekken, deze zitten dikwijls vol bacteriën en kunnen infecties veroorzaken aan de ogen.
  • Kortom, waarom nog twijfelen?

Wat zijn de mogelijkheden?

Je kunt gaan van subtiele stipjes tussen de wimpers tot een serieuze eyeliner om de ogen te benadrukken. De bedoeling is uiteraard om je ooglijk zo mooi mogelijk te laten uitkomen en de ogen te laten spreken.

De mooiste resultaten worden meestal bekomen door zowel bovenaan als onderaan een permanente eyeliner aan te brengen. Het mooie aan blijvende make-up is dat je er een heel subtiele en naturel look mee krijgt. Het hoeft er niet altijd als een eyeliner uit te zien, een fijn lijntje tussen de wimpers benadrukt de wimperlijn. Hiermee wordt de kleur en vorm van de ogen verschoont.

Er kan gekozen worden voor neutrale kleuren zoals bruin en zwart. Daarnaast is het ook mogelijk om kleuren te kiezen aangepast aan de iris. Een zwarte eyeliner past niet bij iedereen omdat er dan soms een soort van bandje rond het oog ontstaat die met alle aandacht gaat lopen. Dan opteren wij voor een kleur die meer in overeenstemming komt met de huid of iris. Hiermee kan een mooier resultaat worden verkregen. Lees hier meer informatie over onze werkwijze.

Permanente make-up eyeliner: kies voor een ervaren specialist

Onze ervaren PMU-specialiste werkt iedere keer opnieuw professioneel en hygiënisch. Je wordt tevens tijdens de behandeling bij elke stap begeleidt en gerustgesteld. Op deze manier is de behandeling veiliger en vrijwel pijnloos. Een perfecte afwerking en ons oog voor detail zijn onze prioriteit! Bekijk hier onze aanbiedingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *