Informatie

Vind hier meer informatie over onze werkwijze.

Waarom permanente make-up?

Vergeet uitgelopen make-up, ongelijke wenkbrauwen en stress bij het sporten. Permanente make-up is voor iedereen die zijn natuurlijke schoonheid wil benadrukken en er ter allen tijde goed wil uitzien. Geen gedoe meer met wenkbrauwen bijtekenen, geen ongelijke eyeliner meer en geen panda-ogen meer. Gewoon natuurlijk jezelf zijn. Durf de stap te zetten want je bent het waard!

 

Hoe gaat de behandeling in in zijn werk?

De eerste behandeling neemt natuurlijk het meest tijd in beslag. Je krijgt een intake-gesprek, de vorm en kleur wordt gekozen. Dan volgt de behandeling. De eerste behandeling duurt gemiddeld 1 à 1,5 uur. De tweede en eventuele derde behandeling ongeveer 30-45 minuten. Er zit 4 weken tussen de tweede behandeling.

!!!Het is raadzaam om 24uur voor de behandeling geen alcohol te drinken of pijnmedicatie te nemen. Dit heeft een bloedverdunende werking. Bij het behandelen kan de huid daardoor eerder gaan bloeden. De opname van pigment wordt dan moeilijker.!!!

Bij Diabetespatiënten en zwangerschappen is het af te raden om de behandeling te ondergaan. Je huid heelt vaak slecht en je hebt een grotere kans op infecties.

Alles wordt vooraf besproken en vooraf getekend met een potlood. Ik besteed aandacht naar uw wensen en wat u wil! Mits nodige tips. U mag altijd een foto meebrengen van het gewenste resultaat. Ik wil een perfect mooi resultaat en klantentevredenheid is bij mij belangrijk.

 

Wat na de behandeling?

Je wordt gemiddeld 2 keer behandeld voor een mooi resultaat. Na de behandeling is de pigmentatie altijd te donker! De kleur zal na 3-4 dagen vervagen!

Je dient de huid een week lang en enkele keren per dag te behandelen met een nabehandelingsproduct (edulazalf) die ik je meegeef, die dient men met een wattenstaafje al deppend aan te brengen. Als de afstoot van het pigment begint, na ongeveer 3-4 dagen, probeer er dan niet aan te pulken. Doe je dit wel dan kan je het pigment lostrekken dat zich nog aan het hechten was. Het resultaat zal minder mooi zijn en je kan een infectie veroorzaken. De eerste week na de behandeling mag je niet in de zon of onder de zonnebank, niet in de sauna en niet gaan zwemmen. Door de vochtigheid en de warmte kan de huid moeilijk genezen en de kleur kan beïnvloed worden. De eerste 24 uur mag je de behandelde zone niet wassen of verfrissen enkel een deppende beweging.

!!Geen traditionele make-up aanbrengen dicht bij of aan de behandelde zone. Deze bevatten bacteriën en kunnen ontstekingen veroorzaken!!

 

Is permanente make up pijnlijk?

Met de mogelijkheden tegenwoordig om te verdoven, valt dat heel erg mee en klanten ervaren het eerder als ‘soms onaangenaam’ en niet als ‘pijnlijk’.

 

Hoe langt houdt de kleur aan?

Dit is afhankelijk van persoon tot persoon

Eyeliner 3-5 jaar

Wenkbrauwen 2jaar

Full lips 3-5 jaar

Lipliner 2jaar

Ps: Bij behandeling van een eyeliner gelieve geen lenzen te dragen maar u bril.

U kunt mij altijd contacteren via mijn telefoon nummer:0472/543763 of email metamorfoza.pmu@gmail.com  voor verder informatie of vragen.