Diensten & Prijzen

Bekijk hieronder onze diensten met de bijhorende prijzen. Bekijk altijd onze info pagina voor meer informatie!

Eyeliner Boven

€150

Een behandeling voor een permanente eyeliner bovenaan.

Eyeliner Onder

€100

Een behandeling voor een permanente eyeliner onderaan.

Eyeliner Boven + Onder

€200

Een volledige behandeling voor een permanente eyeliner bovenaan + onderaan.

Eyeliner

Iedere eyeliner die met permanente make-up wordt aangebracht begint steeds met de wimperlijn op te vullen. Zo krijg je een mooie, natuurlijke oogopslag. Iedere vorm, kleur en dikte is anders want iedere persoon is uniek, ook de vorm en de kleur van de ogen. Eindelijk altijd een mooie oogopslag, zonder uitgelopen make-up.

Wenkbrauwen

Microblading is een "haartjes" techniek , doormiddel van kleine krasjes in de opperlaag van de huid te maken en hier pigment aan toe te voegen .Dit blijft het mooiste bij mensen die nog voldoende eigen haartjes hebben. Daarnaast is Ombre meer een schaduwtechniek door middel van een "prikkende beweging" te maken , deze techniek word vaak gekozen voor meer opvulling te krijgen bij mensen die weinig of geen eigen haartjes meer hebben staan.

Microblading

€200

Een opkomende techniek voor permanente make-up in de wenkbrauwen.

Ombre Powder Brows

€250

Dankzij de shading-techniek worden prachtige wenkbrauwen gecreëerd met een poedereffect finish, welke perfect passen bij uw gezicht.

Lipliner

€200

Een lipliner voorziet de mond van duidelijke contouren, met een natuurlijk ogend resultaat. De kleur wordt namelijk zo dicht mogelijk bij uw eigen lipkleur gekozen.

Full Lips

€350

Deze vorm van permanente lipliner is ideaal voor lippen met weinig kleur en omvat het volledig inkleuren van de lippen.

Lippen

Een mooie lipcontour geeft je mond een mooiere en meer symmetrische vorm, ook rimpeltjes worden minder zichtbaar en de mond ziet er strakker uit. Vergeet lelijke, harde lipcontouren. Een mooie natuurlijke lipcontour geeft je gezicht meer expressie.